Látványtérképes megjelenítés

A látványtérképes, illetve a térképes megjelenítést egyre többen használják, főleg idegenforgalmi, turisztikai célra, mind nyomtatott formában, mind weboldalakon. A tematikus és kulturális utak számára, valamint a térségi látnivalók bemutatására kiválóan alkalmas mobil, hordozható nyomtatott eszköz, illetve a webes alkalmazása is segíti a tájékozódást, a turisztikai útvonal tervezését.

Az idegenforgalmi célpontok látványos, grafikus megjelenítése nagyban segíti az érdeklődés felkeltését, hiszen az egyre bővülő kínálatban a programoknak és a program helyszíneknek látványos módon kell megjelenni, hogy az érdeklődés kialakuljon iránta. A látványtérképes megjelenítés kiválóan alkalmas például borutaknál, bicikli és lovas túrákra, valamint tematikus, kulturális utak illusztrálásaként is.

Nézzék meg látványtérkép referenciáinkat, és higgyék el, hogy ez az eszköz felhasználásában végtelen lehetőségeket nyújt idegenforgalmi célra, akár egy honlapon, vagy kiállítóhelyen, monitoron, vagy hajtogatott térképként.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Tekintse meg képgalériánkat, és a légifotóink segítségével készült látványtérképeinket! - LINK
Add a Facebook-hozMagyar kolostorok rajzai színes látványtérképen

Magyar kastélyok és várak! Nemesi udvarházak és Paloták!

Szép Magyarország Magazin 2011/2. - Mesés Budapest

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.