Híres magyarok – Nevezetes emlékhelyek látványtérkép

A Civertan kiadó grafikus látványtérkép-családjának elkészült a legújabb - sorrendben hetedik - tagja, a Híres magyarok – Nevezetes emlékhelyek látványtérkép.

A kiadvány 60 olyan helyszínt – épületet - mutat be az ország minden pontjáról, melynek története kötődik egy-egy jeles személy életéhez. Költők, művészek, tudósok szülőházai és emlékházai, otthonaik, melyek nyitva állnak a látogatók előtt. Azt gondoljuk, hogy a Híres magyarok – Nevezetes emlékhelyek térképünk nagy érdeklődésre számíthat a vásárlók részéről, és jól fogja kiegészíteni a már meglévő térképeink tartalmát.

Továbbra is elérhető a látványtérkép-család többi tagja is: Várak, Kolostorok, Árpád-kori templomok, Nemzeti és történelmi emlékhelyek, Kastélyok, Elfeledett várak. Hétvégi programjához, kirándulásai, utazásai megtervezéséhez nyújtanak praktikus és hasznos segítséget a térképek.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Magyarország települései légifelvételeken ABC sorrendben. - LINK
Add a Facebook-hozMagyar kolostorok rajzai színes látványtérképen

Magyar kastélyok és várak! Nemesi udvarházak és Paloták!

Szép Magyarország Magazin 2011/2. - Mesés Budapest

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.