Római Limes látványtérképe

Még tervezés alatt van, de már a befejezéséhez közeledik a magyarországi Limes látványtérképe, a Civertan Grafikai Stúdió műhelyében. A Római Birodalom határvidékét már többször világörökségi listára jelölték illetve már több Limes szakasz szerepel az örökségi védett listán. Évről évre folyamatosan dolgoznak azon, hogy még újabb szakasz kerüljön fel, hogy a lelőhelyek később is láthatóak, megnézhetőek legyenek. A turisztikai hasznosítást igyekszik elősegíteni a frissen megalakult Limes Szövetség , mely tevékenyen kíván részt venni a Római Kulturális Útvonal kiépítésében és működtetésében.

pannónia térkép

A látványtérkép mutatja Belső-Pannónia és a Limes magyarországi szakaszának fő állomásait, valamint díszítésül a római hétköznapok életéből készült grafikák és római helyszínek rajzai illusztrálják a térképet. Ezek a rajzok 2010 őszén kerülnek fel a térképre, mely reméljük hogy karácsony előtt már kapható lesz a Civertan Grafikai Stúdió elérhetőségein.

romai-limes.lap.hu | romai-emlekek.lap.hu | latvanyterkep.lap.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Egyedi arculat kialakításához kérje személyes ajánlatunkat! - LINK
Add a Facebook-hozMagyar kolostorok rajzai színes látványtérképen

Magyar kastélyok és várak! Nemesi udvarházak és Paloták!

Szép Magyarország Magazin 2011/2. - Mesés Budapest

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.