Múzeumi látogatói tájékoztató

Mivel a  Civertan Grafikai Stúdió látványtérképei elsősorban múzeumshopokban és kastély boltokban, vár látogatói központokban, idegenforgalmi szuvenír üzletekben és utazási irodákban kerül értékesítésre, ezért támadt az az ötletünk, hogy informatív látogatói tájékoztató grafikai terveket készítsünk.

A látványos, rajzos tájékoztató lapok kézzelfoghatóvá és élményszerűvé teszik a kiállítótermek, galériák, kastélyépületek megtekintését. Grafikus, sőt játékos formában kerül kapcsolatba élményszerűen a múzeumi sétát kedvelő, utazó, turista. A kulturális látnivalót hasznos ismeretszerzéssel összekötő látogatói tájékoztató több nyelven informatív módon segíti a tárlatvezetést.

Elképzeléseink szerint egy A3-as lap mindkét oldalon elhelyezett színes grafikák és szöveges tartalom olyan információkat ad át a látogatók széles körének, amit a látogatás befejeztével haza is vihet, ami segíti a vizuális látványt befogadni, és egyben tájékoztat a kiállítás és a látvány, valamint az épület egészéről. Az ilyen, grafikus tájékoztató összekapcsolható a múzeumpedagógia módszereivel és 1-1 gyűjtemény látványos, élményszerű programmá tesz.

fertőd


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Egyedi arculat kialakításához kérje személyes ajánlatunkat! - LINK
Add a Facebook-hozMagyar kolostorok rajzai színes látványtérképen

Magyar kastélyok és várak! Nemesi udvarházak és Paloták!

Szép Magyarország Magazin 2011/2. - Mesés Budapest

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.