Közterületi információs térképek

A látványtérképek készítése során az egyik leglátványosabb feladat a kültéri közterületi tájékoztató táblák grafikai elkészítése. Általában idegenforgalmi célra, turistákat tájékoztató táblarendszer részeként jelennek meg települések, kistérségek fontosabb pontjain. Fontos ismertetőjelük a látványos grafikai megjelenés, amely lehet szabadkézi rajz vagy festés, de a vizualitást mindenképpen igénybe vevő érdekes, egyedi térkép.

velencei-tó

A Civertan Grafikai Stúdió elkészítette a Velencei-tó térsége és Gárdony város kiemelt látnivalóival illusztrált látványtérképet. A térképanyag mellett grafikus ábrázolásban megjelenik jó pár kulturális látnivaló, idegenforgalmi érdekesség, műemlék illetve sportolási célra alkalmas helyszín.

velencei tó

Több, mint egy tucat helyszínre kihelyezett órásplakát méretű látványtérkép egységes szimbólumrendszere háromnyelvű jelmagyarázata, fontos és kimerítő tájékoztatást ad a környékre látogatóknak. Természetesen nem csak kültéri célra használható egy ilyen grafikus látkép, hanem beltéri falitérképként, vagy hajtott hagyományos térképként is kivitelezhető.

gárdony


Megrendelhető látványtérképek | >> Tekintse meg!

Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Egyedi arculat kialakításához kérje személyes ajánlatunkat! - LINK
Add a Facebook-hozMagyar kolostorok rajzai színes látványtérképen

Magyar kastélyok és várak! Nemesi udvarházak és Paloták!

Szép Magyarország Magazin 2011/2. - Mesés Budapest

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.