Gömör-Tornai Karszt látványtérképe

Elkészült az Aggteleki Nemzeti Park megbízásából a Gömör-Tornai Karszt rajzos látványtérképe. Ez a különleges és hasznos térkép látványos formában, nevezetességek rajzaival, információs ikonos kiemeléssel reméljük nagy sikert arat a környéken kirándulók körében.

karszt térkép
Hajtatlan térkép falra: 2800 Ft  hengerben postázva, utánvéttel
Hajtott látvány térkép: 1000 Ft + Áfa + postaköltség.

Rendelje meg a www.var-webaruhaz.hu weboldalon!

Személyesen megvásárolható a Civertan Grafikai Stúdióban: 1064 Budapest Izabella 69. F/2. 12- es kapucsengő, Tel.: 06 1 33 23 261

A térkép hajtatlan formában kiváló falidísz lehet a térség és a megye információs helyein, irodáiban, vendéglátó egységeiben. A szokásos térkép hajtott formája használatakor kiderül, hogy a hátlapon háromnyelvű - magyar, szlovák és angol - szöveg mutatja be a kiemelt látványosságokat, melyeket fényképekkel is bemutatunk. Reméljük, hogy sikeres és hasznos darabja lesz a Civertan Grafikai Stúdió grafikus térképei között a Gömör-Tornai Karszt turista panorámatérképe.

karszt

Látványtérkép.lap.hu | Helytörténet.lap.hu | Aggteleki Nemzeti Park


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Egyedi grafikai munkára kérje személyes ajánlatunkat! - LINK
Add a Facebook-hozMagyar kolostorok rajzai színes látványtérképen

Magyar kastélyok és várak! Nemesi udvarházak és Paloták!

Szép Magyarország Magazin 2011/2. - Mesés Budapest

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.