A térségi információs tábla rendszer

A hazai és a hozzánk érkező turisták számára egyre több helyen alakítanak ki a tájékozódást segítő, egységes térségi bemutatásra alkalmas térségi turisztikai táblarendszert. Az info táblák széles skálája létezik a beköszönő tábláktól, a kulturális vagy bicikli útvonalak vagy a borutak bemutatását szolgáló marketingeszközökig, mellyel sok információt időtálló módon lehet grafikus felületen bemutatni. A térségi turisztikai táblarendszer a látványtérképek eszközeivel kiemelten fontos tartalmában egységes, egymásra épülő arculati elemeket megjelenítő kültéri, látványos tájékoztató eszköz.

A Velencei-tó környékéről több látványtérképet információs turisztikai táblát készítettünk a képen látható a gárdonyi pályaudvarral szemben örökítettük meg referenciafotóként. Kérjen árajánlatot táblarendszer grafikai tervezésére és kivitelezésére az alábbi e-mailen! E-mail: civertan@civertan.hu

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Vár Webáruház! Keresse akciós ajánlatainkat, kiadványainkat! - LINK
Add a Facebook-hozMagyar kolostorok rajzai színes látványtérképen

Magyar kastélyok és várak! Nemesi udvarházak és Paloták!

Szép Magyarország Magazin 2011/2. - Mesés Budapest

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.