Szép Magyarország magazin


A termékek megvásárolhatók a Civertan Stúdió irodájában (1064 Budapest, Izabella utca 69.).
A megrendelt termékeket itt személyesen is átveheti. A személyes átvételt a megjegyzés rovatban kérjük jelezze.Szép Magyarország 2015 / I

Megrendelés |

Velencei-tó
élmények szárazföldön és vízen

A Szép Magyarország 2015. évi első lapszáma a Velencei-tó és a tóparti települések történetét és látnivalóit mutatja be, kiemelt figyelmet fordítva az elmúlt évek turisztikai fejlesztéseire.

A Velencei-tó és környezete a vízi sportok mellett ideális terepe a kerékpár vagy bakancsos túráknak, és egyaránt kiszolgálja a felnőttek és a gyermekek igényeit, legyen szó akár egy- vagy többnapos kikapcsolódásról.

A Velencei-tó Térségfejlesztő Közhasznú Egyesülettel közös megvalósításban elkészített lapszámban igyekeztünk a Velencei-tó sokszínűségét megmutatni, így olvashatnak vízitúrázásról, halászatról, borászatról, várakról, strandokról, fürdőről, madarakról és halakról, Nemzeti emlékhelyről, egyszóval annyi nagyszerű látnivalóról, amely akár egy egész országnak is a büszkeségére válna.

Fogadják el a tanácsunkat és kerekedjenek fel, hogy ezt a sok pompás helyszínt és programot felfedezzék, és ne felejtsék el magukkal vinni a magazint sem!

A Velencei-tó lapszám megvásárolható illetve megrendelhető a kiadóban.

Bukovszky Balázs
alapító-főszerkesztő
Szép Magyarország magazin
tel: 0630-600-3012 ill (06-1) 332-3261
postai cím: Civertan Bt., 1064 Budapest,
Izabella u. 69. F. sz. 2.
www.szepmagyarorszag.hu


Ára: 495 forint + ÁFA
Darab:
Szép Magyarország 2013/1

Megrendelés |

Észak-magyarországi és felvidéki várak

Megjelent a Szép Magyarország magazin Észak-magyarországi és felvidéki várakat bemutató tematikus kiadványának 2013-as lapszáma, melyben a korábban már megismert várak mellett immár olyan felvidéki erősségek történetét is megismerhetik, mint a krasznahorkai, a kékkői, a divinyi vagy a szalánci vár.

Az elmúlt időszakban számos fejlesztés valósult meg, illetve kezdődött el a hazai várak esetében, ezekről és az egyes helyszínek éves programjáról is tájékozódhat a lapszámban, melyben a tartalmas leírásokat látványos légifotók és grafikák teszik teljessé.

A lapszám megvásárolható a kiadóban illetve értékesítő partnereinknél országszerte.


Ára: 495 forint + ÁFA
Darab:
Szép Magyarország 2011/2

Megrendelés |

Mesés Budapest - Europa Nostra-díjas műemlékek a fővárosban
- a Szép Magyarország 2011/2 lapszáma

Utazás az aranykorba, amikor Budapest egyenrangú társnak tekintette magát Európa legjelentősebb metrópoliszaival és ehhez mérten építkezett. Egy olyan korszak, amikor megvalósultak a városképre napjainkig legnagyobb hatással lévő főutak és városrészek fejlesztései. A Mesés Budapest című lapszámban bemutatott műemlékek jellemzően a kiegyezés és az I. világháború között épületek. Sorsukban sok közös van, így abban is, hogy a sok évtizedes használat után példaértékű módon állították helyre őket, így napjainkban újra a Főváros büszkeségei.


Ára: 495 forint + ÁFA
Darab:
Szép Magyarország - 2011/1

Megrendelés |

Szép Magyarország - 2011/1. - megjelent a Szép Magyarország magazin legfrissebb lapszáma

Legendás kastélyok

Gödöllő, Fertőd, Nagycenk, Keszthely - négy "kastélyos" település, talán a legismertebbek hazánkban. Ennek a négy kastélynak és 16 további főúri épületnek (kastélynak és kúriának) a történetét és egykori lakói élettörténetét ismerhetik meg a Szép Magyarország magazin kastélyos tematikus lapszámából. A kiadvány elsősorban a barokk korszak hazai építészeti emlékeit mutatja be, tekintettel arra, hogy ebben az időszakban épültek ki azok a családi otthonok, melyek meghatározó központjai voltak egy-egy város illetve régió 18-19. századi fejlődésének.


Ára: 495 forint + ÁFA
Darab:
Szép Magyarország magazin 2009/3

Megrendelés |

Királynék, hercegnők, szentek.
Királynékról, hercegnőkről, szentéletű hölgyekről írunk ebben a lapszámban, melynek apropóját a Magyar Nemzeti Múzeumban 2009 november végéig látható nagyszerű kiállítás, a Királylányok messze földről - Katalónia és Magyarország a középkorban adja.


Ára: 495 forint + ÁFA
Darab:1 | 2 | továbbMagyar kolostorok rajzai színes látványtérképen

Magyar kastélyok és várak! Nemesi udvarházak és Paloták!

Szép Magyarország Magazin 2011/2. - Mesés Budapest

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.