Látványtérképek


A termékek megvásárolhatók a Civertan Stúdió irodájában (1064 Budapest, Izabella utca 69.).
A megrendelt termékeket itt személyesen is átveheti. A személyes átvételt a megjegyzés rovatban kérjük jelezze.Vajdahunyad várának grafikus látványtérképe

Megrendelés |

A Vajdahunyad várának jellegzetes, tornyokkal sűrűn szegélyezett formája mindenki számára ismerősen feldereng, az erősség nevének említésekor. Amit Budapesten, a városligeti tó mellett felépítettek, az csak részben idézi fel a jeles történelmi múltú várkastély formáját, ugyanis ott más, jellegzetes magyar épületek elemeit kombinálták össze a váréval.

Aki szeretné megismerni az eredeti Vajdahunyad vár formáját és történetét, annak ajánljuk ezt a csodálatos és nagyon látványos vártérképet. A kiadvány egyik oldalát az egész várat madártávlatból megmutató művészi grafika tölti ki (mellette megtekinthető a vár alaprajza is), a hátsó oldalán pedig a Hunyadi-család és a vár története mellett az épület részletes bemutatása olvasható, magyar nyelven, nagyon alapos leírással, gazdagon illusztrálva.

Nagyszerű ajándék!

A térkép mérete (kihajtva):
67,5 x 47,5 cm


Ára: 2000 forint + ÁFA
Darab:
A történelmi Magyarország várai látványtérképen

Megrendelés |

Akik figyelemmel kísérik a Civertan Grafikai Stúdió tevékenységét, már jól ismerhetik a látványtérkép családunkat, amelybe immár öt kiadvány tartozik: a várakat, a kastélyokat, a kolostorokat, az Árpád-kori templomokat és a Nemzeti és történelmi emlékhelyeket bemutató.

Saját készítésű látványtérképeink mellett kínálatunkban mostantól elérhető egy partnerünk által készített kiadvány, a "Várak a történelmi Magyarországon" című térkép.

A Paulus Kft által elkészített térképen a történelmi Magyarország területe látható, rajta különböző piktogramokkal jelölve a jelentősebb várak, templomvárak, városfalak helyszínei. Az országtérkép szélét várak grafikái ékesítik. A jelölések megmutatják azt is, hogy az adott vár milyen állapotban látható napjainkban.

Hajtatlan változat!
a civertan@civertan.hu e-mail címen,
az Izabella út 69. alatti irodában
és a www.var-webaruhaz.hu oldalon. 


Ára: 2000 forint + ÁFA
Darab:
Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen

Megrendelés |

A Nemzeti Örökség Intézete támogatásával Ferenc Tamás grafikáival 2014 tavaszán elkészült a Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképe. A térkép hátoldalán látványtérképeinkhez hasonló módon légifotókkal és szöveggel mutatjuk be a helyszíneket, emlékhelyeket. A kiadvány korlátozott számban megvásárolható, a Civertan Grafikai Stúdió elérhetőségein, illetve egyeztetés szerint személyesen az irodában. A 60 helyszínt bemutató grafikus látványtérkép fontos hazai emlékhelyeinket gyűjtötte egybe és kiváló segítség utazásnál, nyári kirándulásokkor ismereteink gyarapításához.

Megvásárolható továbbá:
a civertan@civertan.hu e-mail címen,
az Izabella út 69. alatti irodában
és a www.var-webaruhaz.hu oldalon.


Ára: 1181 forint + ÁFA
Darab:
Árpád-kori templomok grafikus látványtérképe

Megrendelés |

A Civertan Grafikai Stúdió közel 400 000 légifotót tartalmazó archívumából (www.legifoto.com) válogatva, Ferenc Tamás igényes, szép grafikáival kiegészítve, 55 magyarországi Árpád-kori templom történetét és leírását mutatjuk be ennek az egyedülálló látványtérképnek a segítségével.

A kiadványban elhelyezett országtérképen láthatják az egyes templomok elhelyezkedését. Látványtérképünk hasznos lehet utazásainál, történelmi ismeretei bővítésénél; de nagyszerű dísze lehet lakásának vagy irodájának is!

A sorozat további kiadványai: Magyar várak, Kolostorok Magyarországon és Magyarországi kastélyok látványtérkép
Termékeink teljes kínálatát megtalálja  a www.var-webaruhaz.hu oldalon!

Részletek >>


Ára: 1181 forint + ÁFA
Darab:
Kolostorok Magyarországon látványtérkép

Megrendelés |

A magyarországi kolostorok látványtérkép hazánk 49 történelmi és építészeti szempontból egyaránt jelentős kolostorát mutatja be, történeti leírással, légifotóval ( a 400 000 darabos archívumunk segítségével www.legifoto.com) és egyedi grafikával. A kiadványban elhelyezett országtérképen láthatják az egyes kolostorok elhelyezkedését. Külön értéke a térképnek, hogy látható rajta a Mária Út magyarországi útvonala és külön jelölve vannak rajta azok a kolostorok, melyeket érint a zarándokút.

Részletek >>

A sorozat további kiadványai: Magyar várak és Magyar kastélyok látványtérkép www.latvany-terkep.hu

A Civertan kiadó látványtérképei megrendelhetőek a www.var-webaruhaz.hu oldalon

Kolostor.lap.hu | Látványtérkép.lap.hu


Nem rendelhető.vissza | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | továbbMagyar kolostorok rajzai színes látványtérképen

Magyar kastélyok és várak! Nemesi udvarházak és Paloták!

Szép Magyarország Magazin 2011/2. - Mesés Budapest

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.