Látványtérképek


A termékek megvásárolhatók a Civertan Stúdió irodájában (1064 Budapest, Izabella utca 69.).
A megrendelt termékeket itt személyesen is átveheti. A személyes átvételt a megjegyzés rovatban kérjük jelezze.Velencei-tavi látványtérkép

Megrendelés |

Nyaranta Magyarország második legvonzóbb „vizes” turisztikai célpontja a Fejér-megyei Velencei-tó. A Gárdonyi Turisztikai Egyesület megbízásából készítettük el a Velencei-Tó és környezetének turisztikai, grafikus térképét, mely sok értékes információt tartalmaz a környékről. Az épített és a természeti látványosságokon kívül a szórakozást és pihenést kedvelők számára is mutat lehetőségeket informatív grafikus eszközeivel ez a térkép. Számos kiemelt helyszín jelenik meg rajzzal, ikonnal, vagy szöveges megjelenítéssel a térképen. Hajtogatott és hajtatlan falitérkép formájában megvásárolható illetve megrendelhető.


Ára: 1000 forint + ÁFA
Darab:
Elfeledett váraink grafikus látványtérkép

Megrendelés |

Új váras látványtérképpel bővült a magyarországi műemlékeket bemutató térkép kínálatunk, a mindkét oldalán nyomott térkép elfeledett hazai várainkból mutat be közel 50 helyszínt Ferenc Tamás színes grafikáival, fényképekkel és leírással. A térkép hajtott és hajtatlan formában megvásárolható.

A térkép mérete: 877 x 680 mm.


Ára: 1000 forint + ÁFA
Darab:
Nagyváradi vár - grafikus látványtérkép

Megrendelés |

Egy nagyszerű új látványtérképpel bővült az erdélyi műemlékeket bemutató térkép kínálatunk. A mind a két oldalán nyomot térkép a nagyváradi várat mutatja be, előoldalán egy igen részletes, a várat madártávlatból mutató csodálatos grafikával (és alaprajzzal is), míg a térkép hátoldalán a vár építéstörténete olvasható sok képpel illusztrálva. A térkép magyar nyelvű szöveggel készült, és hajtott formában megvásárolható.

Nagyszerű ajándék!

A térkép mérete (kihajtva): 67,5 x 47,5 cm


Ára: 2000 forint + ÁFA
Darab:
Vajdahunyad várának grafikus látványtérképe

Megrendelés |

A Vajdahunyad várának jellegzetes, tornyokkal sűrűn szegélyezett formája mindenki számára ismerősen feldereng, az erősség nevének említésekor. Amit Budapesten, a városligeti tó mellett felépítettek, az csak részben idézi fel a jeles történelmi múltú várkastély formáját, ugyanis ott más, jellegzetes magyar épületek elemeit kombinálták össze a váréval.

Aki szeretné megismerni az eredeti Vajdahunyad vár formáját és történetét, annak ajánljuk ezt a csodálatos és nagyon látványos vártérképet. A kiadvány egyik oldalát az egész várat madártávlatból megmutató művészi grafika tölti ki (mellette megtekinthető a vár alaprajza is), a hátsó oldalán pedig a Hunyadi-család és a vár története mellett az épület részletes bemutatása olvasható, magyar nyelven, nagyon alapos leírással, gazdagon illusztrálva.

Nagyszerű ajándék!

A térkép mérete (kihajtva):
67,5 x 47,5 cm


Ára: 2540 forint + ÁFA
Darab:
A történelmi Magyarország várai látványtérképen

Megrendelés |

Akik figyelemmel kísérik a Civertan Grafikai Stúdió tevékenységét, már jól ismerhetik a látványtérkép családunkat, amelybe immár öt kiadvány tartozik: a várakat, a kastélyokat, a kolostorokat, az Árpád-kori templomokat és a Nemzeti és történelmi emlékhelyeket bemutató.

Saját készítésű látványtérképeink mellett kínálatunkban mostantól elérhető egy partnerünk által készített kiadvány, a "Várak a történelmi Magyarországon" című térkép.

A Paulus Kft által elkészített térképen a történelmi Magyarország területe látható, rajta különböző piktogramokkal jelölve a jelentősebb várak, templomvárak, városfalak helyszínei. Az országtérkép szélét várak grafikái ékesítik. A jelölések megmutatják azt is, hogy az adott vár milyen állapotban látható napjainkban.

Hajtott és hajtatlan változatban
(kérjük a típust a megjegyzés rovatban jelezze)
is
megvásárolható
:

a civertan@civertan.hu e-mail címen,
az Izabella út 69. alatti irodában
és a www.var-webaruhaz.hu oldalon. 


Ára: 1181 forint + ÁFA
Darab:1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | továbbMagyar kolostorok rajzai színes látványtérképen

Magyar kastélyok és várak! Nemesi udvarházak és Paloták!

Szép Magyarország Magazin 2011/2. - Mesés Budapest

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.